Willem Alexanderschool

Welkom op de website van de Willem Alexanderschool. Deze website is bedoeld voor de ouders/verzorgers van de kinderen die bij ons naar school gaan, de leerlingen zelf, eventuele nieuwe ouders en belangstellenden zoals familieleden en buren.
Heeft u er bezwaar tegen dat uw kind op een foto op de website komt, dan kunt u dat schriftelijk melden aan de directie.

Klik op de foto voor een introductiefilmpje van onze school.

Paasviering donderdag 17 april

Op 17 april hebben we het Paasfeest gevierd op school. 's Morgens in de groep en 's middags een prachtig concert met Marcel en Lydia Zimmer. Wat hebben we genoten en wat konden de kinderen alle liedjes goed meezingen! Het was geweldig!

Pannenkoekdag woensdag 26 maart

Op 28 maart is het Nationale Pannenkoekdag, maar de Willem Alexanderschool heeft al op 26 maart zijn talentenplein omgebouwd tot pannenkoekrestaurant. Op deze ochtend gingen de kinderen van groep 4 zelf pannenkoeken bakken en tafeldekken. Daarna werden opa’s en oma’s van deze kinderen ontvangen. Na een kopje koffie kregen ze een rondleiding door de school. Daarna werden de zelfgebakken pannenkoeken opgegeten. Klik hier voor foto LC.

Excellente scholen 2013

Waarom onze school dit jaar niet heeft deelgenomen aan het traject voor Excellente scholen 2013" kunt u lezen in het artikel van het Friesch Dablad. Klik hier voor het artikel.

Interview Techniek coördinator

In het Betápunt Noord Magazine stond een interview met onze techniek coördinator juf Joffra.
Het interview kunt u hier downloaden.

Ouderbetrokkenheid

Vorig jaar hadden we een ouderavond met als thema: ‘Educatief partnerschap met ouders’. Op deze avond werden de Ouderhulpkaarten geïntroduceerd. We merken dat er zo nu en dan naar gevraagd wordt. Deze Ouderhulpkaarten kunnen u helpen om ook thuis activiteiten op het gebied van leren met uw kind te doen.

Intussen is er een artikel over onze school en ouderbetrokkenheid geschreven. Dit is geplaatst op de site Leraar24. U kunt het artikel ook hier downloaden.

Nieuwe ouders en belangstellenden

Voor nieuwe ouders en/of belangstellenden die een verantwoorde schoolkeuze willen maken en daarbij ook onze school willen bezoeken,  hopen wij dat u alle informatie die u nodig hebt op deze website kunt vinden. Wilt u meer weten neem dan gerust contact met ons op voor vragen, opmerkingen of een kennismakingsbezoek en/of rondleiding.

Neem contact met ons op of stuur een email naar info@alexanderschool.nl
U kunt ook bellen voor het maken van een afspraak:

PCBO Leeuwarden en omstreken: Waar identiteit en kwaliteit elkaar versterken!